Fälgar i Fågelmara

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Fågelmara - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Fågelmara. Om du befinner dig i eller i närheten av Fågelmara och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Fågelmara. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Fågelmara.
Annons:

Fälgar i Fågelmara

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Fågelmara.

Vickes Reparationer Firma
Karsbo 308
370 45 Fågelmara

Annons:

Begagnade fälgar i Fågelmara

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Fågelmara. För att ta reda på vilka däckföretag i Fågelmara som eventuellt säljer begagnade fälgar i Fågelmara rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Fågelmara

I Fågelmara fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Fågelmara.

Fågelmara är en tätort i Karlskrona kommun, Kristianopels socken i Blekinge län. Orten växte fram efter 1899 då järnvägen mellan Karlskrona och Torsås drogs fram (Östra Blekinge Järnväg)

Yta: 71,37 hektar
Invånarantal: 374, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fågelmara om du vill veta mer om Fågelmara som inte handlar om fälgar.

I Fågelmara fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Fågelmara som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Blekinge.
Annons: