Fälgar i Holmsjö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Holmsjö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Holmsjö. Om du befinner dig i eller i närheten av Holmsjö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Holmsjö. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Holmsjö.
Annons:

Fälgar i Holmsjö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Holmsjö.

Holmsjö Bildemontering & Åkeri AB
Skolvägen
370 34 HOLMSJÖ

Annons:

Begagnade fälgar i Holmsjö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Holmsjö. För att ta reda på vilka däckföretag i Holmsjö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Holmsjö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Holmsjö

I Holmsjö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Holmsjö.

Holmsjö är en tätort i Karlskrona kommun i Blekinge län, belägen cirka 30 km norr om Karlskrona. Holmsjö ligger utefter Kust till kust-banan och har förbindelser med bland annat Karlskrona, Emmaboda, Växjö och Göteborg.

Yta: 108,29 hektar
Invånarantal: 334, år 2010

Här kan du också läsa mer om Holmsjö om du vill veta mer om Holmsjö som inte handlar om fälgar.

I Holmsjö fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Holmsjö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Blekinge.
Annons: