Fälgar i Lyckeby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Lyckeby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Lyckeby. Om du befinner dig i eller i närheten av Lyckeby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Lyckeby. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Lyckeby.
Annons:

Fälgar i Lyckeby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Lyckeby.

ITs Garage
Riksv. 51
371 61 LYCKEBY

Annons:

Begagnade fälgar i Lyckeby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Lyckeby. För att ta reda på vilka däckföretag i Lyckeby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Lyckeby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Lyckeby

I Lyckeby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Lyckeby.

Lyckeby är en del av tätorten Karlskrona och före detta tätort i Karlskrona kommun, sedan 1970 sammanvuxen med Karlskrona. Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967.

Yta:
Invånarantal: 4129, år 2008

Här kan du också läsa mer om Lyckeby om du vill veta mer om Lyckeby som inte handlar om fälgar.

I Lyckeby fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Lyckeby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Blekinge.
Annons: