Fälgar i Älvdalen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Älvdalen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Älvdalen. Om du befinner dig i eller i närheten av Älvdalen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Älvdalen. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Älvdalen.
Annons:

Fälgar i Älvdalen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Älvdalen.

BilverkstaN 195 AB
Storbrottsvägen 16
796 90 älvdalen


Heeds Bil Och Vulk AB
Snickarv. 7
796 30 älvdalen


Bosses Bil och Däck
Rotvägen 11
796 90 älvdalen


OKQ8
Dalgatan 94
796 30 älvdalen

Annons:

Begagnade fälgar i Älvdalen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Älvdalen. För att ta reda på vilka däckföretag i Älvdalen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Älvdalen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Älvdalen

I Älvdalen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Älvdalen.

Älvdalen (Tjyörtjbynn på älvdalska), är en tätort i Dalarna och centralort i Älvdalens kommun, belägen vid Österdalälven. I Älvdalen talas lokalmålet älvdalska.

Yta: 301,91 hektar
Invånarantal: 1810, år 2010

Här kan du också läsa mer om Älvdalen om du vill veta mer om Älvdalen som inte handlar om fälgar.

I Älvdalen fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Älvdalen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Dalarna.
Annons: