Fälgar i Bjursås

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bjursås - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bjursås. Om du befinner dig i eller i närheten av Bjursås och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bjursås. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bjursås.
Annons:

Fälgar i Bjursås

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bjursås.

M-E Hammars Motor AB
Kvarntäkt 44
790 21 Bjursås


Meca
Storv. 21
790 21 Bjursås


OKQ8
Storvägen 21
790 21 Bjursås

Annons:

Begagnade fälgar i Bjursås

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bjursås. För att ta reda på vilka däckföretag i Bjursås som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bjursås rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bjursås

I Bjursås fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjursås om du vill veta mer om Bjursås som inte handlar om fälgar.

I Bjursås fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bjursås som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Dalarna.
Annons: