Fälgar i Säter

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Säter - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Säter. Om du befinner dig i eller i närheten av Säter och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Säter. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Säter.
Annons:

Fälgar i Säter

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Säter.

Malmlings Bil AD Bilverkstad
Ovangårdsv. 20
783 34 Säter


KingWheels AB
Kungsv. 31
783 35 SÄTER


T L Däck o. Motor
Järnvägsg. 34
783 30 Säter


Huppensbildelar
Embjörs 24
783 90 Säter

Annons:

Begagnade fälgar i Säter

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Säter. För att ta reda på vilka däckföretag i Säter som eventuellt säljer begagnade fälgar i Säter rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Säter

I Säter fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Säter.

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här kan du också läsa mer om Säter om du vill veta mer om Säter som inte handlar om fälgar.

I Säter fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Säter som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Dalarna.
Annons: