Fälgar i Smedjebacken

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Smedjebacken - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Smedjebacken. Om du befinner dig i eller i närheten av Smedjebacken och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Smedjebacken. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Smedjebacken.
Annons:

Fälgar i Smedjebacken

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Smedjebacken.

Smedjebackens Vulkcentral AB/Däckpartner
Gunnarsv. 8
777 34 Smedjebacken


Racepart Sweden
Vinsbov. 25
777 51 SMEDJEBACKEN


Flatenbergs Bil o. Motor
Bäverstigen 2
777 34 Smedjebacken


Sport & Maskin
Nya Ågatan 18
777 50 Smedjebacken


Ab:s Motorsport I Smedjebacken AB
Blyv. 22
777 91 SMEDJEBACKEN

Annons:

Begagnade fälgar i Smedjebacken

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Smedjebacken. För att ta reda på vilka däckföretag i Smedjebacken som eventuellt säljer begagnade fälgar i Smedjebacken rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du också läsa mer om Smedjebacken om du vill veta mer om Smedjebacken som inte handlar om fälgar.

I Smedjebacken fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Smedjebacken som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Dalarna.
Annons: