Fälgar i Färila

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Färila - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Färila. Om du befinner dig i eller i närheten av Färila och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Färila. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Färila.
Annons:

Fälgar i Färila

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Färila.

Färila Bilteknik
Hyttebov. 3
820 41 Färila


Färila Däck
Stocksbovägen 24
820 41 Färila


Mmk Petroleum AB
Härjedalsv. 40
820 41 Färila

Annons:

Begagnade fälgar i Färila

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Färila. För att ta reda på vilka däckföretag i Färila som eventuellt säljer begagnade fälgar i Färila rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Färila

I Färila fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Färila.

Färila är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland och kyrkbyn i Färila socken. Färila består av öppna dalgångsmarker utmed Ljusnan och är en bostads- och industriort.

Yta: 247,30 hektar
Invånarantal: 1293, år 2010

Här kan du också läsa mer om Färila om du vill veta mer om Färila som inte handlar om fälgar.

I Färila fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Färila som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Gävleborg.
Annons: