Fälgar i Järvsö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Järvsö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Järvsö. Om du befinner dig i eller i närheten av Järvsö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Järvsö. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Järvsö.
Annons:

Fälgar i Järvsö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Järvsö.

Woxby JunkYard
Karsjö Albins v. 20
820 40 JÄRVSÖ


B Andersson Bil i Hudiksvall AB
Turistv. 29
820 40 JÄRVSÖ


OKQ8
Turistv. 39
820 40 JÄRVSÖ

Annons:

Begagnade fälgar i Järvsö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Järvsö. För att ta reda på vilka däckföretag i Järvsö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Järvsö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Järvsö

I Järvsö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Järvsö.

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan du också läsa mer om Järvsö om du vill veta mer om Järvsö som inte handlar om fälgar.

I Järvsö fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Järvsö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Gävleborg.
Annons: