Fälgar i Österfärnebo

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Österfärnebo - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Österfärnebo. Om du befinner dig i eller i närheten av Österfärnebo och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Österfärnebo. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Österfärnebo.
Annons:

Fälgar i Österfärnebo

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Österfärnebo.

Österfärnebo Däckservice
Österborsvägen 19
810 20 Österfärnebo

Annons:

Begagnade fälgar i Österfärnebo

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Österfärnebo. För att ta reda på vilka däckföretag i Österfärnebo som eventuellt säljer begagnade fälgar i Österfärnebo rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Österfärnebo

I Österfärnebo fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Österfärnebo.

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Här kan du också läsa mer om Österfärnebo om du vill veta mer om Österfärnebo som inte handlar om fälgar.

I Österfärnebo fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Österfärnebo som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Gävleborg.
Annons: