Fälgar i Tallåsen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tallåsen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tallåsen. Om du befinner dig i eller i närheten av Tallåsen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tallåsen. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tallåsen.
Annons:

Fälgar i Tallåsen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tallåsen.

Jönssons Bilskrot Återvinning AB
Edev. 18
827 40 Tallåsen

Annons:

Begagnade fälgar i Tallåsen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tallåsen. För att ta reda på vilka däckföretag i Tallåsen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tallåsen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tallåsen

I Tallåsen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tallåsen.

Tallåsen är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland i Gävleborgs län, belägen cirka 5 kilometer nordväst om Ljusdal. Tallåsen är en bostadsort.

Yta: 142,28 hektar
Invånarantal: 586, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tallåsen om du vill veta mer om Tallåsen som inte handlar om fälgar.

I Tallåsen fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tallåsen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Gävleborg.
Annons: