Fälgar i Burgsvik

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Burgsvik - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Burgsvik. Om du befinner dig i eller i närheten av Burgsvik och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Burgsvik. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Burgsvik.
Annons:

Fälgar i Burgsvik

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Burgsvik.

Lundgrens Bilservice
Stenhuggarv. 5
623 35 Burgsvik

Annons:

Begagnade fälgar i Burgsvik

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Burgsvik. För att ta reda på vilka däckföretag i Burgsvik som eventuellt säljer begagnade fälgar i Burgsvik rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Burgsvik

I Burgsvik fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Burgsvik.

Burgsvik ['buschvick] är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen sju och en halv mil söder om Visby. Burgsvik ligger i Öja socken på södra Gotland.

Yta: 93,67 hektar
Invånarantal: 338, år 2010

Här kan du också läsa mer om Burgsvik om du vill veta mer om Burgsvik som inte handlar om fälgar.

I Burgsvik fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Burgsvik som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Gotland.
Annons: