Fälgar i Klintehamn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Klintehamn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Klintehamn. Om du befinner dig i eller i närheten av Klintehamn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Klintehamn. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Klintehamn.
Annons:

Fälgar i Klintehamn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Klintehamn.

Euromaster
Verkstadsg. 3
623 77 Klintehamn


Mekonomen Bilverkstad Klintehamn
N. Kustv. 55
623 77 Klintehamn

Annons:

Begagnade fälgar i Klintehamn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Klintehamn. För att ta reda på vilka däckföretag i Klintehamn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Klintehamn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Klintehamn

I Klintehamn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Klintehamn.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du också läsa mer om Klintehamn om du vill veta mer om Klintehamn som inte handlar om fälgar.

I Klintehamn fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Klintehamn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Gotland.
Annons: