Fälgar i Romakloster

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Romakloster - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Romakloster. Om du befinner dig i eller i närheten av Romakloster och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Romakloster. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Romakloster.
Annons:

Fälgar i Romakloster

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Romakloster.

Roma Däck & Maskin
Visbyv. 46
622 54 Romakloster


Gotlands Bildemontering
Buttle
622 48 ROMAKLOSTER


Biltjänst Tomas Andersson AB
Visbyv. 37
622 54 Romakloster

Annons:

Begagnade fälgar i Romakloster

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Romakloster. För att ta reda på vilka däckföretag i Romakloster som eventuellt säljer begagnade fälgar i Romakloster rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Romakloster

I Romakloster fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Romakloster.

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan du också läsa mer om Romakloster om du vill veta mer om Romakloster som inte handlar om fälgar.

I Romakloster fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Romakloster som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Gotland.
Annons: