Fälgar i Slite

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Slite - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Slite. Om du befinner dig i eller i närheten av Slite och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Slite. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Slite.
Annons:

Fälgar i Slite

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Slite.

Pedersén & Co AB/ Mekonomen Bilverkstad Slite
Stationsg. 24
624 48 SLITE


Jr Parts, HB
Vallstena Bjärge 203
624 32 Slite

Annons:

Begagnade fälgar i Slite

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Slite. För att ta reda på vilka däckföretag i Slite som eventuellt säljer begagnade fälgar i Slite rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Slite

I Slite fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Slite.

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan du också läsa mer om Slite om du vill veta mer om Slite som inte handlar om fälgar.

I Slite fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Slite som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Gotland.
Annons: