Fälgar i Fjärås

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Fjärås - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Fjärås. Om du befinner dig i eller i närheten av Fjärås och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Fjärås. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Fjärås.
Annons:

Fälgar i Fjärås

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Fjärås.

Fjärås Bildemontering AB
Fjärås Industriväg 31
439 74 Fjärås

Annons:

Begagnade fälgar i Fjärås

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Fjärås. För att ta reda på vilka däckföretag i Fjärås som eventuellt säljer begagnade fälgar i Fjärås rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Fjärås

I Fjärås fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Fjärås.

Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.

Yta: 152 km2
Invånarantal: 4780, år 2000

Här kan du också läsa mer om Fjärås om du vill veta mer om Fjärås som inte handlar om fälgar.

I Fjärås fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Fjärås som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Halland.
Annons: