Fälgar i Torup

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Torup - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Torup. Om du befinner dig i eller i närheten av Torup och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Torup. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Torup.
Annons:

Fälgar i Torup

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Torup.

Mekonomen Torup
Nissastigen 38
314 96 TORUP

Annons:

Begagnade fälgar i Torup

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Torup. För att ta reda på vilka däckföretag i Torup som eventuellt säljer begagnade fälgar i Torup rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Torup

I Torup fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Torup.

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Här kan du också läsa mer om Torup om du vill veta mer om Torup som inte handlar om fälgar.

I Torup fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Torup som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Halland.
Annons: