Fälgar i Väröbacka

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Väröbacka - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Väröbacka. Om du befinner dig i eller i närheten av Väröbacka och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Väröbacka. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Väröbacka.
Annons:

Fälgar i Väröbacka

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Väröbacka.

Däckhuset i Väröbacka
Kullers Väg
432 65 Väröbacka


Väröbacka Bilverkstad, AB
Varbergsv. 21
432 65 Väröbacka

Annons:

Begagnade fälgar i Väröbacka

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Väröbacka. För att ta reda på vilka däckföretag i Väröbacka som eventuellt säljer begagnade fälgar i Väröbacka rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Väröbacka

I Väröbacka fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Väröbacka.

Väröbacka är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län, belägen vid gamla E6) 20 km norr om centralorten Varberg. Värö kyrka, sockenkyrkan i Värö socken, ligger i östra delen av Väröbacka.

Yta: 94,88 hektar
Invånarantal: 630, år 2010

Här kan du också läsa mer om Väröbacka om du vill veta mer om Väröbacka som inte handlar om fälgar.

I Väröbacka fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Väröbacka som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Halland.
Annons: