Fälgar i Bräcke

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bräcke - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bräcke. Om du befinner dig i eller i närheten av Bräcke och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bräcke. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bräcke.
Annons:

Fälgar i Bräcke

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bräcke.

First Stop Bräcke
Riksv. 63
843 31 BRÄCKE


Bräcke Vulk
Riksv. 63
843 31 BRÄCKE


OKQ8
Riksvägen
840 60 Bräcke

Annons:

Begagnade fälgar i Bräcke

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bräcke. För att ta reda på vilka däckföretag i Bräcke som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bräcke rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bräcke

I Bräcke fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bräcke.

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bräcke om du vill veta mer om Bräcke som inte handlar om fälgar.

I Bräcke fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bräcke som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: