Fälgar i Fåker

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Fåker - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Fåker. Om du befinner dig i eller i närheten av Fåker och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Fåker. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Fåker.
Annons:

Fälgar i Fåker

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Fåker.

Mekonomen
Olle-jänsv. 2
830 22 FÅKER

Annons:

Begagnade fälgar i Fåker

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Fåker. För att ta reda på vilka däckföretag i Fåker som eventuellt säljer begagnade fälgar i Fåker rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Fåker

I Fåker fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Fåker.

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fåker om du vill veta mer om Fåker som inte handlar om fälgar.

I Fåker fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Fåker som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: