Fälgar i Föllinge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Föllinge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Föllinge. Om du befinner dig i eller i närheten av Föllinge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Föllinge. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Föllinge.
Annons:

Fälgar i Föllinge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Föllinge.

OKQ8
Bakvattnet 214
830 60 Föllinge

Annons:

Begagnade fälgar i Föllinge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Föllinge. För att ta reda på vilka däckföretag i Föllinge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Föllinge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Föllinge

I Föllinge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Föllinge.

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Här kan du också läsa mer om Föllinge om du vill veta mer om Föllinge som inte handlar om fälgar.

I Föllinge fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Föllinge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: