Fälgar i Frösön

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Frösön - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Frösön. Om du befinner dig i eller i närheten av Frösön och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Frösön. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Frösön.
Annons:

Fälgar i Frösön

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Frösön.

First Stop Frösön
Frösöv. 63
832 44 Frösön


Frösö Gummi AB
Frösövägen 63
832 44 Frösön


Genvalla Däck & Service
Fillsta 205
832 93 Frösön


Hhs Bil & Fix
Frösöv. 47
832 44 Frösön

Annons:

Begagnade fälgar i Frösön

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Frösön. För att ta reda på vilka däckföretag i Frösön som eventuellt säljer begagnade fälgar i Frösön rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Frösön

I Frösön fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Frösön.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du också läsa mer om Frösön om du vill veta mer om Frösön som inte handlar om fälgar.

I Frösön fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Frösön som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: