Fälgar i Funäsdalen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Funäsdalen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Funäsdalen. Om du befinner dig i eller i närheten av Funäsdalen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Funäsdalen. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Funäsdalen.
Annons:

Fälgar i Funäsdalen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Funäsdalen.

Bilmekano i Funäsdalen AB
Rörosv. 49
840 95 FUNÄSDALEN


OKQ8
Rörosvägen 47
840 95 Funäsdalen

Annons:

Begagnade fälgar i Funäsdalen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Funäsdalen. För att ta reda på vilka däckföretag i Funäsdalen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Funäsdalen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Funäsdalen

I Funäsdalen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Funäsdalen.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du också läsa mer om Funäsdalen om du vill veta mer om Funäsdalen som inte handlar om fälgar.

I Funäsdalen fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Funäsdalen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: