Fälgar i Hackås

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hackås - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hackås. Om du befinner dig i eller i närheten av Hackås och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hackås. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hackås.
Annons:

Fälgar i Hackås

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hackås.

Eriks Bilservice
Kvarnv. 8
830 23 Hackås

Annons:

Begagnade fälgar i Hackås

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hackås. För att ta reda på vilka däckföretag i Hackås som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hackås rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hackås

I Hackås fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hackås.

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hackås om du vill veta mer om Hackås som inte handlar om fälgar.

I Hackås fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hackås som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: