Fälgar i Hallen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hallen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hallen. Om du befinner dig i eller i närheten av Hallen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hallen. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hallen.
Annons:

Fälgar i Hallen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hallen.

Ottossons Mekaniska
Trägsta 140
830 01 Hallen

Annons:

Begagnade fälgar i Hallen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hallen. För att ta reda på vilka däckföretag i Hallen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hallen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hallen

I Hallen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hallen.

Hallen är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Hallens socken. I Hallen finns en del serviceinrättningar samt grundskola. Hallens kyrka med sin fristående klockstapel ligger inte långt från Storsjöns västra strand. Bydalsfjällen ligger väster om Hallen.

Yta: 45,58 hektar
Invånarantal: 203, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hallen om du vill veta mer om Hallen som inte handlar om fälgar.

I Hallen fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hallen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: