Fälgar i Hede

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hede - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hede. Om du befinner dig i eller i närheten av Hede och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hede. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hede.
Annons:

Fälgar i Hede

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hede.

Däckab i Hede AB
Inger Grannes Väg 12
840 93 Hede


Euromaster
Inger Grannes v. 12
840 93 Hede


OKQ8
Råndalsvägen 2
840 93 Hede


Dahls Däck & Service
Lunbacken 4B
840 93 Hede


HP Motor
Furubov. 1
840 93 Hede

Annons:

Begagnade fälgar i Hede

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hede. För att ta reda på vilka däckföretag i Hede som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hede rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hede

I Hede fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hede.

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hede om du vill veta mer om Hede som inte handlar om fälgar.

I Hede fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hede som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: