Fälgar i Hoting

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hoting - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hoting. Om du befinner dig i eller i närheten av Hoting och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hoting. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hoting.
Annons:

Fälgar i Hoting

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hoting.

Ivars Bilservice
Industriv. 2
830 80 Hoting

Annons:

Begagnade fälgar i Hoting

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hoting. För att ta reda på vilka däckföretag i Hoting som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hoting rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hoting

I Hoting fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hoting.

Hoting är en tätort i Ångermanland, som sedan 1974 ligger i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Hoting ligger omkring 50 kilometer nordost om Strömsund, och har omkring 700 invånare. Orten, som ligger vid Inlandsbanan och Europaväg 45, är ett stationssamhälle och en industriort.

Yta: 127,16 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hoting om du vill veta mer om Hoting som inte handlar om fälgar.

I Hoting fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hoting som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: