Fälgar i Järpen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Järpen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Järpen. Om du befinner dig i eller i närheten av Järpen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Järpen. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Järpen.
Annons:

Fälgar i Järpen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Järpen.

Däckservice Järpen
Skansv. 63 F
830 05 Järpen


Däckverkstan
Lövtorpsv. 9
830 05 Järpen


OKQ8
Skansvägen 1
830 05 Järpen


Vianor
Lövtorpsv. 9
830 05 Järpen

Annons:

Begagnade fälgar i Järpen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Järpen. För att ta reda på vilka däckföretag i Järpen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Järpen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Järpen

I Järpen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du också läsa mer om Järpen om du vill veta mer om Järpen som inte handlar om fälgar.

I Järpen fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Järpen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: