Fälgar i Krokom

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Krokom - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Krokom. Om du befinner dig i eller i närheten av Krokom och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Krokom. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Krokom.
Annons:

Fälgar i Krokom

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Krokom.

OKQ8 Krokom
Föllingev. 2
835 32 Krokom


Krokoms Mek o. Service
Rydells v. 2 B
835 32 Krokom

Annons:

Begagnade fälgar i Krokom

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Krokom. För att ta reda på vilka däckföretag i Krokom som eventuellt säljer begagnade fälgar i Krokom rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Krokom

I Krokom fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du också läsa mer om Krokom om du vill veta mer om Krokom som inte handlar om fälgar.

I Krokom fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Krokom som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: