Fälgar i Mattmar

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Mattmar - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Mattmar. Om du befinner dig i eller i närheten av Mattmar och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Mattmar. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Mattmar.
Annons:

Fälgar i Mattmar

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Mattmar.

Br. Janssons Däck & Allservice AB
Österån 105
830 02 MATTMAR

Annons:

Begagnade fälgar i Mattmar

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Mattmar. För att ta reda på vilka däckföretag i Mattmar som eventuellt säljer begagnade fälgar i Mattmar rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Mattmar

I Mattmar fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Mattmar.

Mattmar är en småort i Mattmars socken i Åre kommun i mitten av Jämtland. Den närmaste större grannorten är Mörsil. Mittbanan delar Mattmar i två delar. Strax öster om Mattmar ligger Mattmars kyrkby med Mattmars kyrka.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du också läsa mer om Mattmar om du vill veta mer om Mattmar som inte handlar om fälgar.

I Mattmar fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Mattmar som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: