Fälgar i Oviken

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Oviken - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Oviken. Om du befinner dig i eller i närheten av Oviken och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Oviken. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Oviken.
Annons:

Fälgar i Oviken

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Oviken.

Ovikens Däckservice
Fröjdholmsvägen 13
830 24 Oviken

Annons:

Begagnade fälgar i Oviken

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Oviken. För att ta reda på vilka däckföretag i Oviken som eventuellt säljer begagnade fälgar i Oviken rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Oviken

I Oviken fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Oviken.

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du också läsa mer om Oviken om du vill veta mer om Oviken som inte handlar om fälgar.

I Oviken fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Oviken som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: