Fälgar i Rossön

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Rossön - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Rossön. Om du befinner dig i eller i närheten av Rossön och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Rossön. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Rossön.
Annons:

Fälgar i Rossön

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Rossön.

Rossön Däckservice AB
Bodumsvägen 10 D
880 51 Rossön

Annons:

Begagnade fälgar i Rossön

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Rossön. För att ta reda på vilka däckföretag i Rossön som eventuellt säljer begagnade fälgar i Rossön rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Rossön

I Rossön fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Rossön.

Rossön är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Bodums socken belägen cirka 45 km öster om Strömsund. Länsväg 346 går genom orten, som ligger invid Bodumsjön som ingår i Fjällsjöälvens vattensystem. Orten ligger i Ångermanland, och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 153,53 hektar
Invånarantal: 352, år 2010

Här kan du också läsa mer om Rossön om du vill veta mer om Rossön som inte handlar om fälgar.

I Rossön fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Rossön som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: