Fälgar i Strömsund

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Strömsund - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Strömsund. Om du befinner dig i eller i närheten av Strömsund och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Strömsund. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Strömsund.
Annons:

Fälgar i Strömsund

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Strömsund.

Däcknor AB
Sjöviksvägen 4
833 35 Strömsund


Strömsunds Bildemontering AB
Ramselev. 50
833 93 STRÖMSUND


Svanbergs Däck & Fälg
Ramselev. 19
833 35 STRÖMSUND


Bilbolaget Nord AB
Lövbergav. 15
833 33 STRÖMSUND

Annons:

Begagnade fälgar i Strömsund

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Strömsund. För att ta reda på vilka däckföretag i Strömsund som eventuellt säljer begagnade fälgar i Strömsund rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Strömsund

I Strömsund fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du också läsa mer om Strömsund om du vill veta mer om Strömsund som inte handlar om fälgar.

I Strömsund fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Strömsund som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: