Fälgar i Svenstavik

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Svenstavik - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Svenstavik. Om du befinner dig i eller i närheten av Svenstavik och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Svenstavik. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Svenstavik.
Annons:

Fälgar i Svenstavik

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Svenstavik.

Liljefelts Däck & Mekaniska Verkstad AB
Galhammarv. 1 A
840 40 Svenstavik


OKQ8
Lillhallen 265
840 40 Svenstavik

Annons:

Begagnade fälgar i Svenstavik

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Svenstavik. För att ta reda på vilka däckföretag i Svenstavik som eventuellt säljer begagnade fälgar i Svenstavik rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Svenstavik

I Svenstavik fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Svenstavik.

Svenstavik är en tätort och centralort i Bergs kommun i södra Jämtland. Svenstavik ligger i Bergs socken och kom till först efter att Inlandsbanan drogs genom trakten på 1910-talet.

Yta: 150,68 hektar
Invånarantal: 1004, år 2010

Här kan du också läsa mer om Svenstavik om du vill veta mer om Svenstavik som inte handlar om fälgar.

I Svenstavik fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Svenstavik som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jämtland.
Annons: