Fälgar i Anderstorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Anderstorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Anderstorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Anderstorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Anderstorp. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Anderstorp.
Annons:

Fälgar i Anderstorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Anderstorp.

Däckcenter i Anderstorp AB/Däckpartner
Gjuterig. 8
334 33 Anderstorp


Autoexperten
Industrig. 3
334 33 Anderstorp


Regson Fordonsexperten AB
Brog. 16
334 33 Anderstorp


Stigefelts Motor
Ågatan 9
334 32 ANDERSTORP

Annons:

Begagnade fälgar i Anderstorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Anderstorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Anderstorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Anderstorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Anderstorp

I Anderstorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Anderstorp.

Anderstorp är en tätort i Gislaveds kommun i Jönköpings län, belägen ca 4 km sydost om Gislaved. Orten ligger i Gnosjöregionen och har en mångsidig småindustri. Här finns en tävlingsbana för bilar och motorcyklar: Scandinavian Raceway. Formel 1 kördes här 1973–1978.

Yta: 561,34 hektar
Invånarantal: 4965, år 2010

Här kan du också läsa mer om Anderstorp om du vill veta mer om Anderstorp som inte handlar om fälgar.

I Anderstorp fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Anderstorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: