Fälgar i Aneby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Aneby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Aneby. Om du befinner dig i eller i närheten av Aneby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Aneby. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Aneby.
Annons:

Fälgar i Aneby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Aneby.

Däckteam
Industrig. 19 A
578 33 ANEBY


Däckservice i Aneby AB
Industrig. 19 A
578 33 ANEBY


Torulfs Bilservice
Industrig. 19
578 33 ANEBY

Annons:

Begagnade fälgar i Aneby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Aneby. För att ta reda på vilka däckföretag i Aneby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Aneby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Aneby

I Aneby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Aneby.

Aneby är en tätort i Småland och centralort i Aneby kommun i Jönköpings län. Av kommunens cirka 6 500 invånare bor ungefär hälften i centralorten. Orten ligger på det Småländska höglandet, 45 km öster om Jönköping, mellan Eksjö och Tranås längs Riksväg 32.

Yta: 336,75 hektar
Invånarantal: 3367, år 2010

Här kan du också läsa mer om Aneby om du vill veta mer om Aneby som inte handlar om fälgar.

I Aneby fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Aneby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: