Fälgar i Bankeryd

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bankeryd - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bankeryd. Om du befinner dig i eller i närheten av Bankeryd och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bankeryd. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bankeryd.
Annons:

Fälgar i Bankeryd

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bankeryd.

Ferms Däck & Bil AB
Tallv. 11
564 35 BANKERYD


Peters Bil & Mek
Skinnkärr
564 91 BANKERYD


FordonsFantasten
Sjöåkrav. 32
564 31 BANKERYD


JS Bilvård & Däckcenter
Tallv. 2
564 35 BANKERYD


Aledals Bil
NYA TORGET ALEDAL
564 91 BANKERYD

Annons:

Begagnade fälgar i Bankeryd

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bankeryd. För att ta reda på vilka däckföretag i Bankeryd som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bankeryd rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bankeryd

I Bankeryd fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bankeryd.

Bankeryd är en tätort i Jönköpings kommun och kyrkby i Bankeryds socken belägen väster om Vättern och omkring 10 kilometer från Jönköping. Bankeryd genomkorsas av Jönköpingsbanan mellan Nässjö och Falköping.

Yta: 539,40 hektar
Invånarantal: 8107, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bankeryd om du vill veta mer om Bankeryd som inte handlar om fälgar.

I Bankeryd fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bankeryd som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: