Fälgar i Bredaryd

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bredaryd - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bredaryd. Om du befinner dig i eller i närheten av Bredaryd och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bredaryd. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bredaryd.
Annons:

Fälgar i Bredaryd

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bredaryd.

M&S Fälg & Däck AB
Kulltorpsv. 82
330 10 Bredaryd

Annons:

Begagnade fälgar i Bredaryd

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bredaryd. För att ta reda på vilka däckföretag i Bredaryd som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bredaryd rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bredaryd

I Bredaryd fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bredaryd.

Bredaryd är en tätort i Värnamo kommun, kyrkby i Bredaryds socken, i Jönköpings län. Orten ligger vid Länsväg 152 och länsväg 153 samt vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar. Bredaryd har en fotbollsklubb, Bredaryds IK, och en orienterings- och skidklubb.

Yta: 198,85 hektar
Invånarantal: 1466, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bredaryd om du vill veta mer om Bredaryd som inte handlar om fälgar.

I Bredaryd fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bredaryd som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: