Fälgar i Gislaved

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Gislaved - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Gislaved. Om du befinner dig i eller i närheten av Gislaved och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Gislaved. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Gislaved.
Annons:

Fälgar i Gislaved

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Gislaved.

Skrotfrag Gislaved
Verkstadsg. 1
332 35 GISLAVED


Däckcentrum i Gislaved
Soprang. 16
332 31 GISLAVED


AD Bildelar
Järnvägsg. 16
332 30 Gislaved


Finnvedens Bil AB
Baldersv. 37
332 35 GISLAVED

Annons:

Begagnade fälgar i Gislaved

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Gislaved. För att ta reda på vilka däckföretag i Gislaved som eventuellt säljer begagnade fälgar i Gislaved rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Gislaved

I Gislaved fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Gislaved.

Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Yta: 648,31 hektar
Invånarantal: 10037, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gislaved om du vill veta mer om Gislaved som inte handlar om fälgar.

I Gislaved fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Gislaved som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: