Fälgar i Habo

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Habo - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Habo. Om du befinner dig i eller i närheten av Habo och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Habo. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Habo.
Annons:

Fälgar i Habo

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Habo.

First Stop Habo
Snickareg. 3
566 33 HABO


Däckcenter i Habo AB
Snickareg. 3
566 33 HABO


RPM Racing
Kvarnekulla
566 92 Habo

Annons:

Begagnade fälgar i Habo

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Habo. För att ta reda på vilka däckföretag i Habo som eventuellt säljer begagnade fälgar i Habo rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Habo

I Habo fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Habo.

Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Yta: 454,39 hektar
Invånarantal: 6883, år 2010

Här kan du också läsa mer om Habo om du vill veta mer om Habo som inte handlar om fälgar.

I Habo fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Habo som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: