Fälgar i Holsbybrunn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Holsbybrunn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Holsbybrunn. Om du befinner dig i eller i närheten av Holsbybrunn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Holsbybrunn. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Holsbybrunn.
Annons:

Fälgar i Holsbybrunn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Holsbybrunn.

Holsby Industri & Biltjänst AB
Bergmossev. 2
570 15 Holsbybrunn


Vetlanda Bil & Skadecenter AB
Vetlandav. 3
570 15 Holsbybrunn

Annons:

Begagnade fälgar i Holsbybrunn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Holsbybrunn. För att ta reda på vilka däckföretag i Holsbybrunn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Holsbybrunn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Holsbybrunn

I Holsbybrunn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Holsbybrunn.

Holsbybrunn är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, belägen 8 km öster om Vetlanda. I samhället finns en grundskola för årskurs 1-6, Ädelfors folkhögskola samt Bibelskolan Fackelbärarna.

Yta: 110,43 hektar
Invånarantal: 729, år 2010

Här kan du också läsa mer om Holsbybrunn om du vill veta mer om Holsbybrunn som inte handlar om fälgar.

I Holsbybrunn fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Holsbybrunn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: