Fälgar i Huskvarna

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Huskvarna - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Huskvarna. Om du befinner dig i eller i närheten av Huskvarna och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Huskvarna. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Huskvarna.
Annons:

Fälgar i Huskvarna

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Huskvarna.

Lidheds Däck-Shop AB
Grännav. 22
561 34 Huskvarna


Aabenraa Fälglager Sverige A/S
Larssons v. 7
561 91 HUSKVARNA


Alex Autoservice
Tenhultsv. 54
561 42 HUSKVARNA


R & T Jonsons Bil AB
Huskvarnav. 168 A
561 32 Huskvarna


Däckia
Grännav. 22
561 34 Huskvarna


Huskvarna Däck- & Rostskydd AB
Huskvarnav. 168 A
561 32 Huskvarna


Mekonomen Bilverkstad Österängen
Birkag. 36
561 33 HUSKVARNA

Annons:

Begagnade fälgar i Huskvarna

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Huskvarna. För att ta reda på vilka däckföretag i Huskvarna som eventuellt säljer begagnade fälgar i Huskvarna rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Huskvarna

I Huskvarna fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Huskvarna.

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånarantal: 22800, år 2010

Här kan du också läsa mer om Huskvarna om du vill veta mer om Huskvarna som inte handlar om fälgar.

I Huskvarna fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Huskvarna som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: