Fälgar i Jönköping

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Jönköping - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Jönköping. Om du befinner dig i eller i närheten av Jönköping och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Jönköping. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Jönköping.
Annons:

Fälgar i Jönköping

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Jönköping.

Däckteam
Möbelv. 31
556 52 Jönköping


Nybergs Bil
Odeng. 38
553 23 JÖNKÖPING


Autobilservice i Jönköping AB
Ryhovsg. 5
553 03 JÖNKÖPING


HABIL AB
Vasav. 4
554 54 Jönköping


Holmgrens Bil
Österängsv. 8
554 63 Jönköping


BDS, Bildelsgrossisten AB
Skifferv. 10
553 03 JÖNKÖPING


Hermanssons Bilservice
Bultv. 6
553 02 Jönköping

Annons:

Begagnade fälgar i Jönköping

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Jönköping. För att ta reda på vilka däckföretag i Jönköping som eventuellt säljer begagnade fälgar i Jönköping rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Jönköping

I Jönköping fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Jönköping.

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånarantal: 89396, år 2010

Här kan du också läsa mer om Jönköping om du vill veta mer om Jönköping som inte handlar om fälgar.

I Jönköping fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Jönköping som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: