Fälgar i Korsberga

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Korsberga - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Korsberga. Om du befinner dig i eller i närheten av Korsberga och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Korsberga. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Korsberga.
Annons:

Fälgar i Korsberga

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Korsberga.

Slageryds Bil o. Traktor AB
Slageryd
570 10 KORSBERGA

Annons:

Begagnade fälgar i Korsberga

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Korsberga. För att ta reda på vilka däckföretag i Korsberga som eventuellt säljer begagnade fälgar i Korsberga rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Korsberga

I Korsberga fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Korsberga.

Korsberga är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, kyrkort i Korsberga socken. Korsberga är beläget längs riksväg 31 söder om Vetlanda.

Yta: 118,82 hektar
Invånarantal: 694, år 2010

Här kan du också läsa mer om Korsberga om du vill veta mer om Korsberga som inte handlar om fälgar.

I Korsberga fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Korsberga som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: