Fälgar i Malmbäck

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Malmbäck - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Malmbäck. Om du befinner dig i eller i närheten av Malmbäck och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Malmbäck. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Malmbäck.
Annons:

Fälgar i Malmbäck

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Malmbäck.

Svensk Regummering AB
Fabriksg. 16
570 21 MALMBÄCK


Macken I Malmbäck AB
Kyrkog. 13
570 21 MALMBÄCK

Annons:

Begagnade fälgar i Malmbäck

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Malmbäck. För att ta reda på vilka däckföretag i Malmbäck som eventuellt säljer begagnade fälgar i Malmbäck rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Malmbäck

I Malmbäck fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Malmbäck.

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Här kan du också läsa mer om Malmbäck om du vill veta mer om Malmbäck som inte handlar om fälgar.

I Malmbäck fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Malmbäck som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: