Fälgar i Mullsjö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Mullsjö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Mullsjö. Om du befinner dig i eller i närheten av Mullsjö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Mullsjö. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Mullsjö.
Annons:

Fälgar i Mullsjö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Mullsjö.

Kenneths Bilteknik AB
Industrivägen 4
565 33 Mullsjö


Mullsjö Däck & Bilservice AB
Nyhem
565 92 MULLSJÖ

Annons:

Begagnade fälgar i Mullsjö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Mullsjö. För att ta reda på vilka däckföretag i Mullsjö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Mullsjö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Mullsjö

I Mullsjö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Mullsjö.

Mullsjö är en tätort och centralort i Mullsjö kommun i Jönköpings län, dock i landskapet Västergötland. Mullsjö ligger vid sjön Mullsjön och vid Riksväg 26 med cirka 25 kilometer till Jönköping. I Mullsjö finns Pizzerior, frisörer, konditori, apotek, klädaffärer och en simhall. Vid avfarten till centrum finns rastplatsen VIP motell.

Yta: 505,15 hektar
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du också läsa mer om Mullsjö om du vill veta mer om Mullsjö som inte handlar om fälgar.

I Mullsjö fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Mullsjö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: