Fälgar i Nässjö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Nässjö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Nässjö. Om du befinner dig i eller i närheten av Nässjö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Nässjö. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Nässjö.
Annons:

Fälgar i Nässjö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Nässjö.

First Stop Nässjö
Tryckerig. 8
571 34 Nässjö


W.A.C. Recycling AB
Tuveg. 3
571 41 Nässjö


Nybergs Bil
Sörängsv. 64
571 38 Nässjö


Mekonomen Bilverkstad
Bandyg. 2
571 31 NÄSSJÖ


H L Däck i Sverige AB
Jönköpingsv. 1
571 34 Nässjö


Däckia
Gjutareg. 2
571 42 NÄSSJÖ


Däckservice AB
Tryckerigatan 8
571 34 Nässjö

Annons:

Begagnade fälgar i Nässjö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Nässjö. För att ta reda på vilka däckföretag i Nässjö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Nässjö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Nässjö

I Nässjö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Nässjö.

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Här kan du också läsa mer om Nässjö om du vill veta mer om Nässjö som inte handlar om fälgar.

I Nässjö fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Nässjö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: