Fälgar i Norrahammar

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Norrahammar - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Norrahammar. Om du befinner dig i eller i närheten av Norrahammar och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Norrahammar. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Norrahammar.
Annons:

Fälgar i Norrahammar

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Norrahammar.

Svensson & Roos Bilverkstad AB
Hammarv. 128
562 30 Norrahammar

Annons:

Begagnade fälgar i Norrahammar

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Norrahammar. För att ta reda på vilka däckföretag i Norrahammar som eventuellt säljer begagnade fälgar i Norrahammar rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Norrahammar

I Norrahammar fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Norrahammar.

Norrahammar är en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Ursprungligen ett brukssamhälle, uppväxt kring Norrahammars bruk, är Norrahammar sedan 1970-talet sammanvuxet med Jönköping och utgör den sydvästra delen av tätorten.

Yta:
Invånarantal: 9150, år 2014

Här kan du också läsa mer om Norrahammar om du vill veta mer om Norrahammar som inte handlar om fälgar.

I Norrahammar fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Norrahammar som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: