Fälgar i Rörvik

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Rörvik - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Rörvik. Om du befinner dig i eller i närheten av Rörvik och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Rörvik. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Rörvik.
Annons:

Fälgar i Rörvik

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Rörvik.

Rörviks Industriservice AB
Storg. 25
570 01 Rörvik


Trävaror & Motorfordon
Storg. 24
570 01 Rörvik

Annons:

Begagnade fälgar i Rörvik

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Rörvik. För att ta reda på vilka däckföretag i Rörvik som eventuellt säljer begagnade fälgar i Rörvik rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Rörvik

I Rörvik fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Rörvik.

Rörvik är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län. Rörvik växte upp i och med södra stambanans framväxt. Järnvägen öppnades för trafik den 1 januari 1914, men numera stannar inte längre några persontåg i Rörvik.

Yta: 92,57 hektar
Invånarantal: 523, år 2010

Här kan du också läsa mer om Rörvik om du vill veta mer om Rörvik som inte handlar om fälgar.

I Rörvik fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Rörvik som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: