Fälgar i Sävsjö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Sävsjö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Sävsjö. Om du befinner dig i eller i närheten av Sävsjö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Sävsjö. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Sävsjö.
Annons:

Fälgar i Sävsjö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Sävsjö.

First Stop Sävsjö
V. Järnvägsg. 6
576 35 Sävsjö


ML Bildemontering AB
Brädgårdsgatan 11
576 33 Sävsjö


Anti-Corr i Sävjö AB
Smedg. 7
576 33 Sävsjö

Annons:

Begagnade fälgar i Sävsjö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Sävsjö. För att ta reda på vilka däckföretag i Sävsjö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Sävsjö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Sävsjö

I Sävsjö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Sävsjö.

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sävsjö om du vill veta mer om Sävsjö som inte handlar om fälgar.

I Sävsjö fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Sävsjö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Jönköping.
Annons: